Sitter på donken!

Imorses gick vi upp tidigt kvart över sex, gjorde oss iordning och sedan begav oss till frukosten och de snälla mattanterna som öppnade tidigare för oss. 
 
Sedan åkte vi till Skene för att gå på Risk 1an. Jag hade tänkt mig att man skulle sitta och lyssna på honom i fyra timmar och bli uttråkad men tvärtom!
 
Det första han frågade oss var om vi tyckte att vi hade satt oss bra i lokalen och alla skruvade på sig och tittade runt där vi satt utspritt över hela salen. Han kollade på oss och sa något istil men att vi absolut inte gjorde det och bad oss att dela upp oss och sätta oss där han sa. 
 
Vi fick diskutera mycket med dem vi satt med i gruppen och fick även utföra många frågeställningar och test. 
 
Ett test var där vi skulle se om vi kunde köra bil samtidigt som vi skrev på mobil telefonen. Och det svarade ju det flesta att det kunde trots att han sa att det var samma som att köra bil med en promile halt på 0,2 %. 
Testet gick ut på att vi skulle sitta på en stol sitta och dra foten upp och ner för att lossas gasa. Sedan skulle vi ha vänter handen på ratten och kolla åt sidororna hela tiden. Detta gick ju skitbra att göra, inga problem men sedan bad han oss ta upp mobilen och låsa upp den. Då slutade rymten fungera för de flesta av oss men några hade den fortfarande kvar. Sedan bad han oss att slå in det nummer han sa och efter två siffror satt alla och skrattade för att de hade glömt av att göra det andra. 
 
 
Sedan fick vi se en film som påverkade mig i allafall väldigt mycket. 
 
http://www22.vv.se/ddd2_templates/Page____44468.aspx
 
 
Sedan åkte jag och Kimberlie till borås och sitter nu på donken och fördriver tiden. 
 
OVER AND OUT / Lina 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0