Har bestämt mig!

Byter nu sida till http://www.nattstad.se/underdoman så välkomna att följa mig på den sidan, alla mina gamla inlägg finns med där också:)

Får se hur detta går, om jag ens blir nöjd.

Kod för att importera min blogg till Nattstad:9317000038 "

Måndag morgon

hej på er !
Haft en trevlig helg med vänner och familjen. 
I fredags tog jag en annan tur hem och hälsade på Teas och drack kaffe och tjötade, på lördagen så grejade vi hemma, red på den nya hästen Signe, gick jätte bra! Sen åkte vi och hjälpte några vänner och städa ur deras lägenhet när vi kom hem hade Chisters släktingar redan kommit ( Han fyllde 50) så vi åt en massa gott. Fastade för en bra film på tv också, min brors flickvän tror jag den hete. Sen precis när de åkt kom de andra som skulle vara med och fira christer. Blev en rolig kväll med mycket att minnas!
På söndagen städade jag upp lite hemma och tog det bara lugnt och kollade på film och åt god mat på kvällen! 
 
Så tack alla för en lyckad helg! 
 
Nu är jag på skolan och fick panik när jag kom på att jag ska ha muntlig natinonella i morgon, jag hade glömt de! 

Så nu blir det att skriva talet som jag ska lämna in i dag dessutom, hur kunde jag glömma det? 

tre lektioner kvar sen slutar jag :) vad skönt, då ska jag nog mysa ner mig i min säng och bara ta det lungt. 
 
I WANNA KNOW WHAT LOVE IS
I WANT YOU TO SHOW ME!
I WANNA FEEL WHAT LOVE IS
I KNOW YOU CAN SHOW ME

God morgon

Intar morgonkaffet och morgon cigareten vid datorn och pratar med farmor:)
 

Hello!

Sitter och lyssnar på musik och chattar lite :B ballt..... ska snart ut och ta hand om hästarna, de behöver mat. Men jag hörde idag att hästar inte fanns att det bara var frukt? ska jag då gå ut och mata frukten?;) Väldigt skumt, men jaja de är mina kompisar! 
 
Funderade på om jag skulle sova men kom nyss på att jag ska ladda ner de nya avsnittet av The walking dead, vilken ide:D:D
 
Men ni får ha en bra kväll alla:D puss!
 
Gammal bild på mig, bara för att jag väntar och har tråkigt! 

Nationella prov...

Det tar kol på mig! Har skrivit men vet inte om det är tillräckligt bra, rätt ämne, rätt källhänvisningar eller något. KOMMER DET RÄCKA TILL GODKÄNT? eller får man Ig och får göra om allt igen? Jaja får väl se!
 
Har iallafall slutat nu då.. kanske ta och betala bussen in till stan och åka hem tidigare:)? vore väldigt skönt! 
Men får se hur jag gör med det också haha.
 

Hejsan

Har inget att plugga på idag så ska bara ta det lungt, kanske måla lite gran. Sällan man hinnner med det, håller på nu att försöka lära mig mina nya pennor. 
 

Haft hund i tre timmar, gått ut och gått och tränat med dem!

 

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.<3.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 
 
 
~ Behind every smile there's a story ~
 
 

Hejsan på er !

 
Hur tråkigt är inte religion egentligen? avbokade iallafall ett prov så jag kan plugga på enbart det i dag!
Gjorde fiskprovet förut med, fick iallafall vg sa hon:D så det är bra. Nu ska jag sova en stund och sedan gå till läxhjälpen.
 
Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra mer än att plugga religion då.. tråkigt!

.-.-.-.*.-.-.*.-.-.-*.-..-.-.*-.-.-.-.-.-.*'*-.-.-.**_--'-'**.--.-.

Svenska nationella på fredag, är ni redo?

Har nationella prov på fredag, känner mig inte alls redo för de. Frågan är om man kan hinna göra så att man känner sig redo på bara två dagar? Jag vet inte det känns tveksamt. 
   Läser ett häfte nu om hur man ska skriva tex är det bra att börja en debatt med en fråga ( i flera år har Lina läst djurvård och är nu inne på sitt sista år, och har klarat de flesta ämnena med mer än godkänd. Tror ni att hon kommer bli en bra djurskötare? ) eller ett påstånde ( Lina kommer att bli en bra djurskötare för hon har läst djurvård i flera år och har fått mer än godkänt i det flesta ämnenna) , eller hur man ska ange källor tex i Lina Nordvalls huvud kan man läsa om hur man blir smart i " Den stora hjärnan" publicerat 21/11-12  på Strömma skolan. Tycker ni att jag har fattat hur man gör? Jag tror jag har gjort de iallafall och blev väldigt sugen på att läsa "Den stora hjärnan". 
   Har dubbel lektion med svenska sen har jag samhällkunskap, lunch + håltimma och sen har jag religionkunskap sedan slutar jag! Funderar även på att gå tillläxhjälpen efterskolan och plugga lite :)
 
 
 
  

jag saknar mitt långa hår, väx, väx,väx!

..-.-.-.

Mina lektioner

Har två lektioner med sällskapsdjur ska greja med sköldpaddorna och ormarna idag!

Illa morgon

Kollade på bio i går och duschade när jag kom hem, gick därefter och stensomnade. Vaknar upp utav att mikk hetsar mig till att gå up kvart över sju när vi har sovmorgon! Blir arg och går upp på toan slänger ur mig lite ord på vägen. Kommer till toan och upptäcker att någon har kladdat på halva mitt ansikte och gett mig mustage. Får väl leva med det för de går inte riktigt bort!
 
idioter!

Tjabba tjena halllå.

Ser ni katergorin ? skolan! ja jag är i skolan på en måndag, och har varrit här hela dagen. Dock så har det faktiskt inte varit lika pest och pina som det brukar vara varför vet jag inte:)
 
Men för att göra så alla får svar på sin fråga så: Neej jag har inte klippt mig och jag har inte färgat håret nyss:) Jag har bara inte satt upp håret idag
 
 
sitter och väntar på att kimberlie ska sluta sin engelska så att vi kan äta, makaroner och köttbullar :)
 
ha det så bra!
 

*

Ungefär såhär låter de från alla här hemma, alla på dåligt humör och klagar. Är det inte det ena så är det andra, alltid något. 
Imorses hade sån hemlängtan och ville bara komma hem till familjen, men ja när de är såhär längtar man bara bort. Jag saknar att ha en mysig kväll med familjen framför tv, då det är lungt och inget tjöt eller ilska som flyger ur munnen på alla. 
Förr hade vi många såna kvällar då vi spela kort eller åt gott och kollade på tv tillsammans. Nu sitter alla vid varsin dator/ mobil och bara antyder att vi kanske borde kolla på film.. men så orkar ingen anstränga sig att fixa det. 
 
Varför kan ingen elda? varför kan ingen ta upp pisset från valparna? Gör det! Det var inte jag! Jag tänker inte göra det ! Jag får göra allt! Jävla fitta! Din hund är dumihuvudet! Jävla dumhuvud! Var e det med dig? 
 
 
Ja man blir taggad till att hitta på något va?
 
Har iallafall fått städat lite, röjt upp så att jag kunde ställa in den nya toan i skrubben( den passade inte) och även rensat av så att man kan hänga upp alla jackor, ställt upp skorna riktigt, plockat av lite här och där och damsugit. 
Tände även i både pannan och kabinen (råkade koka pannan) och kabinen brann ut nyss då det glömdes lägga på ved. Men ja allt försvan ju lika snabbt då små syskonen släppte in alla hundar med blöta tassar och slängde skor och jackor överallt. Hopplöst. 
 
Nu sitter jag i soffan och skriver det här och lyssnar på Stella som snackar, borde egentligen göra en massa annat än att sitta här och skriva( som att städa i badrummet, tömma mitt skåp eller något annat) men jag har varken ork eller lust.
 
Kollade på det senaste avsnittet med the walking dead förut så bra! längtar tills det kommer ut ett nytt. 
 
Men jaja ha det så bra!

hejsan!

Hemma nu igen efter en kväll i Göteborg, var på Berså och firade Kimberlie med kompisar:) Dansade i högklackar så nu har jag ont i fötterna! har nyss ätit god brunsås och spagetti! och ska orka mig till att städa...!
 
Ha det bra!

Godmorgon

Började dagen med ett prov ( hade glömt bort att vi fick ha en A-4s fusklapp) men kunde svaret på de flesta frågor endå. Men sen sa han att han bedömde frågorna efter hur man svarade, så får se hur han bedömmer. Och det  skumaste var att han inte tog frågan : vart bor björn? han tyckte att den var rolig så att den skulle vara kvar. Men an kunde ju inte bara svara att han bode i svenljuga eller att han bodde granne med stig. då får man inte rätt. Utan man skulle skriva att han bodde granne med Stig i Ekmar i Svenljunga. Och så sa han att han hade sagt det i början av kursen så det var vårat eget fel om vi inte kom ihäg det. 
 
Konstig lärare.. 
 

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.<3.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 
 

Vart jag har varit idag!

Synagogan i Göteborg, fick vara inne och titta och även lyssna på en som pratade om judedomen. 
 
sen var vi inne i mosken på hisingen, fick ta på sig slöja och sånt. Fick höra på ett bön utrop, kolla på film, lyssna på en som pratade om att vara muslim och även kolla runt i mosken. 

Dumma kurs!

Jag tycker inte alls om kursen viltvård. Vi har nog fått den lataste läraren i världen, för det första så första startar vi upp kursen med att ha ett grupparbete för att göra en viltvårdsplanering. Och typ ingen ( antar jag) visste ens vad det riktigt var. Och han visade inget exempel på hur det skulle se ut utan hade skrivit något om vad det var bra för att ha med för djur. Men sen så skulle man ju göra det på sina egna marker så man hade kanske inte så många kurser. 
Sen sa han att han skulle stänga av dem som hade kopierat (vilket enligt honom var tre stycken) så de hade en vecka på sig att ändra och göra om sin. Men han skulle inte berätta vilka det var utan han skulle bara stänga av dem om det inte var ändrat innan han fick in dem! ( gällde dock inte min grupp) . 
 
Sen kom han på det att vi kanske måste testa så att vi kan allt som de andra sa på redovisningen så varje grupp skulle skriva 5 frågor var och så skulle vi göra ett prov till detta. 
 
Sitter nu och gör frågorna och tror inte ens han har kollat på dem. 
 
Vad äter älgen på sommaren? 
Vad äter älgen på vintern? 
 
Visst det är två olika frågor men sen när denna fråga kommer blir man bara sur. 
 
vad äter älgen? 
 
Och sen längre ner så kommer det en fråga: vart bor björn? och läraren heter björn och ingen har skrivit om björn. 
 
Ja vad tror ni? tror ni att han hade låtit dem vara kvar ifall han hade kollat igenom frågorna? 

Hejsan trött tjej,

Har klarat kursen i läkemedshantering och kasteration. Fick testa på att kastrera med lokalbedövning, var lite nervöst att göra det när både ägaren till grisgården och vetrinären kollade så att du gjorde rätt. 
 
Lyckades även med en väldigt ful sak. Skulle märka den sjuka grisen med rosa märknings sprej men glömde kolla vart de sprutade ut och fick det rakt i ögat! tur att det inte var grön eller blå färg i allafall, då hade jag sett misshandlad ut. 
 
Är tillbaka på skolan nu iallafall, trött och ont i huvudet så blir att kolla på film med Kimberlie. 

hejsan

Varit inne iNossebro en sväng och druckit kaffe och tjötat med Teas och Irmeli. Varit på vårdcentralen också men blev inget klokare på varför jag har en sån huvudvärk och illamånde. Ska tillbaka i morgon och lämna prover. 
 
Blir  så arg för jag missar en massa i skolan pågrund av det här! och hinner inte säga grattis till Kimberlie kvällen innan hon fyller år ens....
 
Blir att försöka läsa på inför kursen på onsdag. 

Godmorgon

Hejsan idag har jag grejat med att städa upp på gården, ont i huvudet och illamånde som kommer i stötar, urk. 
Igår åkte jag hem och hämtade en ny häst med Eva sen så hämtade vi en kärra till en annan häst. Tappade transporten så att den for ner i diket( utan häst i) men gick bra med den. Sen kom Marcus på kvällen och vi kollade lite film. 
 
Nu ska jag fortsätta att greja lite och sedan göra sig i ordning för att åka till "grannar" och äta gott och spela kort :)
 
ha det bra!

På våg hem

Kul att allt försvann som jag skrev! haha men jaja. Sitter på tåget hem och lyssnar på musik. 
Har varit härligt att ta semster fån allt en vecka hos farmor och hon blev glad när jag ringde med. Hon sa att det hade varit en trist och tråkig helg, ingen hade ringt så hon blev ringt glad att jag skulle komma.
Hon tycker om att ha besök för hon känner sig tryggare säger hon så att hon sover bättre. Och sen är det altid roligt att laga mat för fler och dricka kaffe med någon.Hade hon fått som hon ville hade hon nog velat att jag flyttat in hehe. 
 
Tycker om det farmor frågade i går, hon frågade varför först tallriken alltid  var godare då svarade jag upp med att hungern är den bästa kryddan.
 
Då skrattade hon och sa ja den körde jag med på din pappa när han var liten. Var det något jag visste att han inte gillade så drog jag ut på det hela så att han var hungrid när maten serverades.
 
 
Farmors ordspråk angånde mat:
 
Hoppas det smakar om inte tug och svälj du blir mätt endå!
 

.

Oj...min kebabtallrik var den ingen som smålade med. Fick äta den i omgångar då allt nästan trillade ut när jag öppnade lådan. Tre fulla tallrikar. Och det sjukaste är att jag fick i mig alltihopa utan peperonin! Men jag är då inte värst för Farmor åt en kebab med bröd och när vi ätit upp går det 2 min och hon frågar om vi ska ta kaffe med lite kakor?!
 
 

Serier suger

Nu sitter jag här har kollat på en serie innan ( the walkning dead) och sen kollade jag på en serie på tv och nu vill jag se nästa avsnitt! men de går ej. Hade jag sett en film hade jag inte haft detta problem.
 
Har spelat schak och kina schak idag så att de räcker och blir över. Nu ska det drickas kaffe och äta vatten melon.
 
 
 

Godmorgon

Fått i mig lite kaffe och frukost nu ska här spelas kina schak och schak! :D

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.<3.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

One spelling mistake can destroy your life. A Husband sent this to his wife:I'm having a wonderful time wish you were her."
 
Staying in love with someone even if you know you can't be together in future is like standing in rain you know you will be sick but still you stand.
 
Dear Heart, See? This is what happens when you try to make decisions on your own. Sincerely, Brain.
 
 
Sometimes you have to give up on someone in order to respect yourself rather than keep accepting things and words you don't really deserve.
 
 
~ Give, but do not allow yourself to be used; Love,but do not allow your heart to be abused;Trust,but do not be naive;Listen to others, but do not lose yourself
 
 
 

Juste

Stella hade fått blodförgiftning trodde vetrinären, den stackaren:( men fick medecin nu så får hoppas att det blir bra!  Han misstänkte annars att hon brytit något i benet för att det var svullet. 
Men hon ligger och är bortskämmd i soffan med filt och får godis <3 

hej

Visste ni att man tar blodtryck på en katt i svansen ? De lärde jag mig nyss. Ska snart kolla på bonde söker fru

godmorgon

Fått i mig lite kaffe och frukost, suck vad kallt de är ute. Stackars stella ska åka till vetrinären med sin tass sen :-(

Bilder från halloween

Hejsan hoppsan tittar du in här?

Haft en spännande dag på jobbet, har försökt samarbeta med galten men han gjorde ingen större nytta utan sprang bara runt. Så fick allt se om damerna ville semineras själv:P Och inte ville han gå in sen heller så fick bråka lite med honom :) 
 
Nu ska jag färga håret och glo på en serie: the walking dead, får se om den är något bra:)
 
 

Godnatt

Firat min lillebrors födelsedag med att gå på naturhistoriska museet där han fick klappa ormar och se den stora valen som han längtat efter. 8 år blir han, stor kille snart! Sen har vi ätit gott och handlat lite, köpte byxor och tröja. 
 
NU blir det snart sängen då jag ska jobba helg! blir mysigt att komma tillbaka och gosa med dem. hinner sakna det mycket på en dag. 

Cockpit

Nu ska jag kolla på filmen som jag vile se på bio med Johan men vi kollade på någon annan. Hoppas den är bra!
 

.-.-.-..-.-.-.-.-.-.-.

1. Vad vill du verkligen ha just nu? öh en varm dusch!
2. Skulle du kunna gå hela ditt liv utan att röka? Osäkert. 
3. Gillar du någon? ja då 
4. Vem är din bästavän? Har många bra vänner! 
5. Vem saknar du mest? Min farmor
6. Ditt humör just nu? Ganska glad, lite trött! 
7. Vad har du på dej? pyjamas!
8. Syskon? sju halv syskon
9. Vad lyssnar du på för musik? allt möjligt förutom hårdrock där man inte hör vad de säger, men annars ganska blandat.
10. Litar du på folk? Om jag litar på folk, beror på vad det är för folk? 
11. Vad kollar du först på hos en kille/tjej? Ingen aning, hela personen, ögonen?
12. När fyller du år? 26 maj, varje år!! 
13. Vad tycker du om kärlek? Kärleken till vem? 
14. Vad hatar du mest? Hatar ingen. 
15. Lust att göra nun ? Vara med någon och ha det trevligt!
16. Vem är din förebild? Min farmor och min mamma. 
17. Var bor du? I Essunga
18. Var kommer du ifrån? Karlstad
19. Hur ser relationen ut med dina föräldrar?I mina ögon har jag bara min mamma!
20. Vad sa du senast? Hejdå!
21. Vad köpte du senast? Tacos mat. 
22. Vad har du för mobil? Gammal samsung. 
23. Blir du lätt avundsjuk? Nja beror på vilket område det handlar om.
24. Är de svårt för dej att komma över någon? Om jag tycker om personen ja. 
25. Vem kramade du senast? Hampus! 
26. Har du pussat någon dom senaste fem dagarna? Japp
27. Vem skrev du med senast? Marcus
28. Vem ringde dej senast? Johan
29.  Tycker du om röd ? ja
30. Hur vill du att din kille/tjej ska se ut? ingen aning
31.Lust att skriva 3 kända snygga killar/tjejer? nej!
32. Vad sa du senast högt? tyst!
33. Är du lycklig? ja 
34. Mobbar du? nej 
35. Vad gör du på dagarna? studerar / jobbar
36. Vem träffade du senast? Arbets kompisar
37. Var då? på jobbet
38. Är du godismonster? ja !
39. Lust att skriva något citat? Nej inte nu
40. Vad önskar du? Ingenting!

Höstlovet snart slut...

Blev bjuden på pizza i dag på jobbet, riktigt gott. 
Avvande 640 grisar tror jag de var, riktigt bra! och stora och fina var dem med :) Och vet inte hur många gånger jag har stängt in en gris i resurs bb men nu kan de inte rymma igen för de är flyttade till BB !
 
Synd att det ska vara mörk och regna när man slutar...! 
RSS 2.0