Sista praktik dagen!

Hejsan var uppe vid 5 för skulle baka en kladdkaka med någon glassyr på. Men nu tycks den inte bli så bra, utan lite väl för kletig haha. Men återstår att se kanske..
 
Sista praktikdagen i dag som sagt, på måndag börjar jag stämpla in som en sommarjobbare tills veckan innan vi börjar skolan. Och ska även jobba var fjärde helg fram tills årsskiftet, där tog almenackan slut men om jag var intresserad fanns det mer helger att hämta nästa år med. 
 
 
Riktigt nöjd med min insatts som praktikant och tydligen blev dom det med, kul när det blir så här. 
 
 
Men fick mig nyss en ide så vi hörs! ha det bra

Godnatt

 
 
 
Sometimes we are afraid to let ourselves feel things because of past experiences but why do we run away from something that could be very special in the future?

Hejsan Grisbonde!

Sista veckan på praktiken, känns inte ett dugg tråkigt! 
FÖR JAG SKA SOMMARJOBBA DÄR! 
 
Hihi men vilka veckor och hur länge vet jag inte än.
 
Så nu blir jag en riktigt grisbonde över sommaren, myspys och roligt att jobba mer med de anställda där.
 
Men nu måste jag sluta skriva för har hemska syskon som bara vill bråka och jävlas.. 
 
Ha det bra !
 

Hejsan

Glad midsommar ! 
Nu har jag slutat praktiken och ska i väg till Marstrand. 
Senare ska jag grilla med lite kompisar. 
 
Ha en bra dag! 
 
 

hejsan

På praktiken har jag fått gjort massa själv för den vanliga anställda var ledig så då skulle en annan hjälpt mig men så han fick göra det jag brukade göra och så gjorde jag hennes jobb.. Sen skulle typ chefen var med och handleda mig men han sa att han litade på att jag gjorde det bra och gick och gjorde annat... Men jag antar att det är bra?
 
Sen har jag klippt gräs, lastat häst eller varit med, torkat upp all mat som stella välte ut och sen har jag varit med min kära vän Marcus! 
 
Nu blir de jordgubbar med glass !

Godmorgo

Är hemma på rast och rastar hundar och äter, ska vara tillbaka om tio min så ska cykla snart. Mot-vind :( 
Idag har det kommit 8 kullar så vi har mycket att göra. Och så ska vi seminera senare på dagen, jag får föra in slangen och seminera helt själv nu :)! 
 
 
Ha en bra dag !
 

Godmorgo

 

Hejsan!

Hejsan har varit en fartfylld helg.
Min mamma har blivit biten av Jason. Riktigt illa blev det faktiskt så hon är på sjukhuset nu och har varit där sedan i fredags.
På lördagen så grillade vi med hela familjen förutom Eva ( min mamma) sen var min mammas killes barn här och så var en kompis och hans ena kompis här och grillade också. Blev trevligt med god mat ;) Och barnen skulle sova i tält men slutade med alla kom intrippande under natten förutom Ida som kom in vis 6 då det började regna:)
I dag har vi varit och hälsat på Eva och fikat och varit på en lekplats :)
Nu ska jag och Hampus äta gott. Kött och sallad ! ha det bra

fredag!

Hejsan.
Idag tog jag ledigt från praktiken tills lunch för att gå på mina små syskons skolavslutningar. Min store bror kom även och vi passade på att ta ett syskon foto på alla tillsammans. Tvyärr blev det inte som vi hoppades då den minste killen krånglade.
Sen gick jag till praktiken, stängde in suggor, behandlade och vaccinerade grisar! Nu sitter jag här ska snart färga mitt hår, slinga det rättare sagt med ljus och mörk färg. Så får se om det blir bra eller om det blir skit!!

Tjabba!

Har fulllt upp så hinner inte riktigt skriva!
PÅ dagarna har jag praktik sen när jag kommer hem grejar jag med allt möjligt och sen är jag så trött så jag går och sover.
Idag har jag kastrerat medans de andra har gett all medecin till kultingarna. Kastrerade typ 8 kullar! Blir lite lång tråkigt efter ett tag. Sen vaccinerade vi större kultingar som ska avvänjas i morgon, räknade även dem. Och så gjorde vi ju såklart rent hos dem och matade dem:)
När jag kom hem var grillen i full gång och det blev kött:)
Sen var jag och hämtade hem min häst som har gått med min morbrors häst på bete. Men den var inget vacker.. Min morbror skulle ha hela ansvaret och ta hand om den men inte. Hästen var i bra form men hade halva vinter/föl pälsen kvar så såg ut som en plockad höna..
Så skönt att ha henne hemma igen, och kennet var också glad för det!
Lite större har hon blivit med :) och kaxigare
Godnatt på er :)
I work at a pig farm, but in my house there are many pigs as well. So I wonder how you know you are at practice or at home?

Hejsan


Detta har jag hållt på med i veckan.
I dag blir det att åka och kolla på Björn Rosenström :) ha det bra

Hej !

Hemma från praktiken, har vaccinerat, seminerat, flyttat suggor och annat kul idag. Och nu ska jag duscha, en efterlängtad dusch!
Fick tårta i dag igen, gott!
I morgon är jag ledigt :D
Ha det bra.

Lunch rast!

Den mest tänka tanken när jag har skrapat inne hos gyltorna och suggorna har varit: snälla ät inte upp mig.
Som tur var så nafsade en bara lite på mig, annars lät de bara väldigt läskiga!
Har vaccinerat många och kollat på kastering. Efter maten blir de seminering.
BYEBYE

Godmorgon!

Sitter och äter frukost och dricker kaffe, snart ska jag i väg till praktken!

Godmorgon

Lite lektioner sedan packa för att åka hem! Så skönt.
Ha en bra dag!
RSS 2.0