tjoho!

Näst sista veckan kvar att jobba sedan tre dagar ledighet, var av en jag ska gå handledar kurs. Sedan börjar skolan och helg jobb! Denna veckan har gått fort som attans.. men varit rolig och bra med!
Nu väntar jag på god pizz...mums. 
 
Kollade på Jack and Jill igår skit rolig film! verkligen att rekomendera.
 
herrå!
 

Nyheter

Våran nyaste familje medlem, Issa! :)
Ser ut som en varg i koppel :)
 
Och så min söta Stella :)
 
 
 
Mitt nya rum är snart klart ska bara spaklas och tapeseras! 
 
 
Första dagen jag jobbade idag med, känns skönt men är inte riktigt bra :P
 
 
men men ha en bra dag !
 

hej

 
En plåga att vara uppe ur sängen, ursh... 

Godmorgon!


 
Ojoj att ta några öl och sedan jobba dagen efter är nog inte min grej. Har varit mega bakis trots att jag inte drack alls mycket. Men trevligt var det att komma ut lite och hitta på något. 
Först var vi hemma hos min pojkväns kompis och var med hans familj sedan åkte vi till en annan kompis där jag även träffade min kusin, var ett tag sedan.
 
Var väl hemma vid 3 någon gång och så hade Johan med sin hund som inte riktigt ville sova. Steg upp vid halv sex och där började en av de värsta morgona jag haft. ursch..Men grisarna var glada endå:) 
 
Men nu ska jag göra mig i ordning för ska på tatueringsmässa med Johan och kanske även träffa kimberlie min gammla rumskompis :) eller rumskompiis hoppas jag! Senare i kväll blir det bara myspys ! 
 
 
 

it´s friday, friday !

Hejsan har nu kommit hem från jobbet men ska jobba helg så inget helg firande för mig inte :)
 
 
Ungefär såg en söt liten gris ut som jag döpte till Hopp. 
Nu ska ni få veta varför han heter just Hopp också:)
Det var så att de andra som jobbade höll på att vaccinera, de var då jag träffade honom för första gången. Jag hittade honom springandes i en gång och satte in honom i en box som jag tyckte passade honom. Eftersom jag inte visste vart han hörde hemma eller hur han kommit ut. 
Senare på dagen skulle jag gå in och behandla i samma avdelning när jag kommer in ser jag en liten gris springa runt, jag letar runt överallt men hittar ingen gris.
Jag bryr mig inte mer om det utan börjar att behadla de andra grisarna, efter en stund kommer grisen igen och kikar runt hörnet. Jag går efter den och den står stilla tills precis då jag ska ta den, då springer den vidare in i ett hörn. HAHA fast! men inte försökte den smita istället hoppade den rakt i mot mig. 
Jag satte då in den i en box igen där den passade och fortsatte med mitt, men vem tror ni inte jag ser runt hörnet efter en stund? jo den lila grisen med stånde öron, en ljus rad på ryggen och lite prickig i bak.
Denna gång tar jag den till samma box men lockar den att stanna kvar med lite god mjölk, hur den nu tar sig ut. 
 
Men åter igen efter tio minuter ser jag grisen då tar jag upp den och sätter ner den i boxen igen och kollar så att inget är trasig eller öppet men nejdå. Och den var liten så hoppa över troddde jag inte heller den kunde göra... 
 
Efter en stund kommer grisen och går till boxen brevid mig hoppar in i boxen med ett par jätte stora grisar, går runt lite och sedan hoppar ut igen. Efter detta jag såg tog jag upp grisen och skrev med blå spray färg hopp på ryggen. 
 
Sedan gav jag upp, han fick springa runt bäst han ville. 
 
 
 

hej svejs alla

Kommit hem från sommarjobbet för en stund sen, fick nycklarna i dag så slipper vänta på alla andra på morgonen. 
I morgon är jag ledig och ska ta mig en sovmorgon för ska jobba hela helgen och sedan vara ledig på tisdagen en dag igen. 
 
Har med hjälp av Madeleine och lite johan gjort ett grönsaksland och planterat i saker. Nu ska jag bara fixa högre staket runt och tvätta taket på växthuset. Har fått mina första tomater!! och gurkorna har börjat blomma fina gula blommor! spännande alltihopa. 
 
 
Nu kanske ni förstår varför jag behöver staket, kanske till och med eltråd!
 
Ut och greja nu lite senare kolla på film och ha det trevligt:)
 
 
 
heerråå !

nya frillan

hejsan

Har varit hos frissan i dag och klippt mig, fick mig ett infall efter att gått med mitt tjocka, ganska långa hår i värmen blandgrisarna och jämt har de varit i vägen!!
 
Nu känns det tomt på huvudet och tog nog 2/3 av håret eller något:O och färgar de just nu brunt:)
 
 
Jobbet har gått bra,jobbat över lite bara men kan ju ta lite längre raster då utan att tänka på att man inte får i hop timmarna :)
 
Ha det bra, bild kommer nog sen eller i morgon
 

Hejsan

RSS 2.0