Kärleken till en gosse ko!

Inget går som de ska så dricker oboy för att indra smärtan! Sitter just nu i pjymas och deppar en lördakväll.
Tur att klara alltid finns där för mig när jag är ensam kvar! min älskade ko klara

Love

Somtimes we put up walls, not to keep people out, but to se who actually cares enough tobreak them down.

Casper min morbrors hund<3

Okej då

Tre timmars lunch rast.. inte helt fel men inte helt rätt heller :) Har mockat hos kalvarna och sopat sedan varit med och kollat på seminering av kviga, spännande! Efter lunchen ska jag mata kvigorna sen är det dax att börja mjölka igen.

Kaffe rast !

Tycker de är så segt med långa raster, hade hellre velat jobba och sluta tidigare istället. Nu har jag frukostrast sen jobba lite till sen en jätte lång lunch rast och sedan tillbaka och mjölka.
Men kaffe är gott !

ko morgon

Hejsan kompisar
Jag vaknade lite innan fyra och låg och halv sov och väntade på att klockan skulle bli hel. När jag kom att klockan faktiskt var fyra kunde jag somna om en timme för ska vara i ladugården halv sex, riktigt underbar känsla det där!
Men nu måste jag springa det är fortfarande mörkt ute :( jätte tråkigt ju
MUUUU

ko morgon

Hejsan kompisar
Jag vaknade lite innan fyra och låg och halv sov och väntade på att klockan skulle bli hel. När jag kom att klockan faktiskt var fyra kunde jag somna om en timme för ska vara i ladugården halv sex, riktigt underbar känsla det där!
Men nu måste jag springa det är fortfarande mörkt ute :( jätte tråkigt ju
MUUUU

blää

stinker ko och är sömning så lika bra att sova då man ska upp klockan 5 !
gonatt

KOSSOR

Nu har jag slutat hos korna, hade först två timmars lektion med att mäta torrsubstansen i ensilage och sen kolla på lite annat foder. Sen så ska jag jobba(ha APUhelg) hos korna så gick över dit med en gång och matade korna och började sedan att mjölka.
Matade en liten kalv med flaska lite gulligt i börjann men sen var den bara tölig som min farmor säger. Asså jobbigt
Nu ska jag städa stugan lite, får passa på när de inte är 6 andra som springer runt och grejar och har sig :)

HÄSTKUNSKAP

Kom just på att nästa lektion har vi prov, jag har pluggat och grejat men känner mig så oförbered endå...

Projekt och småföretagande

Bokför lite med inkomsterna i går och kolla även på dofter och formar till framtida tvålar.
Senare i dag ska vi greja hos korna med foder och sen ska jag börja min helg där och mjölka så slutar vid 5 ungefär i dag!
Ska bli roligt, har mjölkat i olika gårdar förut och grejat men har inte varit på skolan så vet inte riktigt rutinerna på skolan så hoppas de går bra !

I stugan !

Hemma från göteborg nu, har varit ett väldigt stressande för att få ihop allt och mycket har krånglat, så var i affären i två timmar och lyckades sälja 5 tvålar och presentera oss för många!
Köpte nudlar och tandkräm på vägen hem så nu kan jag både äta och borta tänderna.
Sov så gott <3

hejsan alla kompisar !

Har projekt, har så mycket ider om vad jag ska göra men jag har ingen aning men funderar på att göra en film om skolan.
Men får fundera vidare!
Senare i dag ska vi till butiken så mycket att göra innan nu .

Soft dag

Trevligt dag, har varit på projektredovisningar hela dagen och sett väldigt spännande grejer. De mest spännande var en tjej som hade haft som projekt av förökning av bananflugor. Sista lektionen hade vi idrott och vi gjorde åt lite energi med bränboll :D
Sedan har vi bara tagit de lungt grejat lite med företaget iför morgondagen i affären CarIng i Göteborg:)
Ha en bra själv

hemsk morgon

tjatiga och gnälliga ungar, trött som fan, och hundarna är överallt!

Tyst och lugnt

Nu har barnen lagt sig och tystnaden har lagt sig över huset, härligt ! Idag har jag städat, tvättat och tagit en liten ridtur. myys!
Snart kommer min mor hem efter att hon jobbat klart så blir skönt att lägga sig då:)
Godnatt!

Måndagen 26/3

För exakt fyra år sedan var de en väldigt speciell dag! underligt vad tiden bara springer förbi en. Har nyss varit ute och ridit i det fina vädret, var roligt men jobbigt med för min mors häst är väldigt pigg av sig så man måste jobba hela tiden med att sakta ner henne. Och när jag fick henne i den farten jag ville kom min lilla syster och red förbi med sin häst och smakade och hade sig så de var bara att börja om igen! hopplöst:P

Bra dag!

Grejat ute i det fina vädret hela dagen och gjort fint inför våran lilla loppis i morgon!Blev riktigt fint, just nu sitter jag och färgar håret till en cool färg:)
Ha en bra kväll :D

Lördag

Håller på att rensa häst grejer och städar ett utrymme, min mor har fått för sig att vi ska ha hästgrejs loppis i morgon så bara att greja! Så får vi väl se om det är någon som kommer hit i morgon så vi blir av med lite häst grejer för vi har verkligen i överflöd!

Härligt väder !

Haft tre lektioner i dag, två timmar med projekt och småföretagande och en hästkunskaps lektion så nu har jag slutat! Vädret är ju helt underbart nu ska jag fixa och städa lite på skolan och vid fyra ska jag påbörja min resa hemåt ;D

Underbar morgon

Sitter vid frukosten och har tillbaka min plånbok, killen som hittade den tog en omväg till jobbet för att lämna den, så snällt! Ska snart ha projekt och förretagande, fixa omslag av någon sort till tvålarna och även en monter till affären och en till mässan vi ska ha på skolan i maj.
ha det bra så länge !

Otroligt!

Var inne i Göteborg och träffade min faster och kollade in hennes butik, var riktigt fin. Och vi bestämde att vi skulle var med på en mingelkväll nästa torsdag och presentera våran tvål i butiken:)
Tappade även min plånbok någonstans vart jag inte visste, och i den fanns id kort, bankkort, husnykel och massa andra kort och minnen. Kändes totalt hopplöst tills jag loggade in på facebook och en kille skrev att han hade hittat min plånbok ! Så nu får jag tillbaka den klockan sju i morgon. SÅ HÄRLIGT
Sov gott vänner

Göteborg

Ska in till Göteborg senare med en kompis, vi ska hälsa på min fasters affär CarIng som ligger på stockholms gatan 1. Ska träffa henne för första gången typ, eller kanske träffat henne när jag var liten men det kommer ju inte jag ihåg. Och så ska vi se om hon vill sälja våra tvålar. Vi har ju kursen och projekt och förtagande och i mitt och mina kompisars företag AwesomeWash så säljer vi egengjorda tvålar med budskap i.
Ha en bra dag !

Hundar är bra härliga

Det här är våran hund Nova. Vi fick henne för ungefär 3 årsedan, då kom hon hem till oss i en bur med munkorg på och så fort man kom nära så morrade hon högt. Så här var de i ungefär en dag tills en dag när vi hade släppt ut henne ur buren och lät henne vara lös i rummet, hon fortsatte att morra åt oss trots det. Men sen så kom katten och hon vände totalt. Sedan dess har de inte varit några problem med de inom familjen. Men om någon som hon inte kände igen kom så kunde hon få tillbaka samma humör och bita dem i händerna. Men stopppade du ner händerna i fickorna bet hon ej bara skällde och morrade. Än i dag har hon detta humör kvar men inte alls lika ofta nu är det mer ovanligt att hon gör det än att hon hälsar glatt på någon faktiskt.
Men det som är roligt med Nova är ju att hon tycker om dig så visar hon ju det, och är hon osäker på dig får du bygga upp en relation. Men det finns vissa hon inte gillar alls och inte har acepterat än.
Hon är en tjej som behöver mycket uppmärksamhet, har man henne lös ute så stannar hon kvar tills hon tycker de verkar tråkigt sen drar hon. Hon är mycket snabb så det gäller att vara med för hon brukar ta en runda på ganska många km.
Hon behöver en bestämt ledare för är man osäker de minsta så tar hon lätt över dig och skrämmer upp dig istället. Hon brukar tycka att soffan är hennes plats så om någon utan mina syskon ska ta ner hene därifrån så brukar hon testa dem. Hon brukar då morra åt dem och rycker de då till eller liknande så morrar hon ännu mer. Men struntar du i henne och tar henne i halsbandet oc drar ner henne går hon lydigt ner utan att göra något motstånd. Men har du tveckat någon sekund är det kört då surar hon i hop och följer inte alls med.
Våran nova är speciell!
RSS 2.0